PentaVox GmbH

INNOVATION UND TECHNOLOGIE

PentaVox GmbH 11. Dugonics Str. Budapest H-1043 Ungarn

Foni-Tools

Kézi készülék

A Foni-Tools kézi készülék kis mérete, esztétikus megjelenése, egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a látogató rövid idő alatt valódi ismeretekhez jusson. Kis súlya biztosítja, hogy hosszú ideig történő használata sem okoz megterhelést a felhasználó részére. Az egyszerű kezelést piktogramok alkalmazásával értük el.

Az előlapon lévő érintőképernyő a műtárgy képeinek megjelenítésére, a kiállításon való tájékozódás megkönnyítésére, a beépített hangszóró, vagy a hozzá csatlakoztatható fejhallgató pedig a több nyelven meghallgatható hanganyag lejátszására alkalmas.

A Foni-Tools készülék a beépített memória kártyától függően akár 100 óra hanganyag, kép és tájékoztató feliratok tárolására, lejátszására, megjelenítésére képes.

A készülék használható automata üzemmódban, infra jelölők segítségével, vagy személyes navigálással, az érintőképernyőn megjelenő navigáló gombok és ábrák segítségével, illetve tárgyazonosító számok alkalmazásával.

A beépített akkumulátor kb. 10 óra folyamatos működtetést tesz lehetővé.

Készülékeinket az alábbi intézményekben használhatják a látogatók:

Állványos és fali készülékek

Helyszíni felmérés és egyedi tervezés után az igények, és a berendezések stílusához igazodott egyedi megoldásokkal állunk leendő partnereink rendelkezésére.

Homepage des Produktes


PentaVox Engineering, und Kommerzielle GmbH
11 Dugonics Str. Budapest H-1043 Ungarn 

Produktion und Entwicklung von elektronischen und einzigartigen Medizinprodukten, Hardware- und Software-Entwicklung, Prototypen- und Klein Serien
©PentaVox GmbH