PentaVox Ltd

INNOVATION AND TECHNOLOGY

PentaVox Ltd. 11 Dugonics street Budapest H-1043 Hungary
Phone: +36 30 742 3242   +36 30 819 1181

Our Customers

Ezen az oldalon gyűjtjük vásárlóink és partnereink visszajelzéseit és véleményét termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Amennyiben Ön is szeretné közzétenni véleményét, kérjük írja meg e-mail címünkre!

Fetaphon

Barátságos, megbízható otthoni készülék

Fetaphon magzati szívhangot vizsgáló készülékünket használó kismamától az alábbi visszajelzést kaptuk:

Tisztelt Fetaphon!

Szeretném kifejezni elégedettségemet a homemonitor készülékükkel kapcsolatban.

Nagyjából a terhességem 29. hetétől használtam, viszonylag gyakran, az utolsó időkben minden nap, és nagyon meg voltam elégedve vele.

Hihetetlenül megnyugtató dolog volt otthon, csendes körülmények között figyelni a csecsemőm szívműködését, majd gyors visszajelzést kapni róla, hogy minden rendben van! A családom is szívesen hallgatta, külön napi programként szerepelt egy-egy hétvégén.

A készüléket nagyon egyszerű volt használni, minden egyértelmű volt rajta, és nagyon jó minőségű hangot produkált (nem úgy, mint a kórházi készülékek).
Mivel egy héttel túlhordtam a babát, így különösen fontos volt az egészségének folyamatos nyomon követése, de szerencsére minden rendben fejlődött.

Most 3 hetes a kis Lia, 3700 g volt a születési súlya, mára már majdnem 4,5 kg, teljesen egészséges, és persze gyönyörű:)
Nagyon örülök, hogy használhattam a készüléket, formatervező szemmel is kiváló termék, nem orvosi berendezés érzetét kelti, hanem inkább egy barátságos, de megbízható, otthoni tárgyét.

Köszönettel, Sümegi Éva
2013. október 14.

Previous Next